Annons
Annons

Perfekt t-shirtbehå och vallmoläppar


 

IMG_7470.PNGBoobies räknas väl som beauty? Ja, klart de gör!

Jag måste tipsa er om bästa behån jag shoppade innan idag. En liten pressy till mig själv för att jag lämnat en större artikel.

Den här mjuka, bygellösa behån sitter som ett smäck. Ingen pusheffekt (i alla fall inte på lilla Twiggy-me), och det är precis så jag vill ha det under oversizade tischor och sweatisar. Byglade push-behåar ger lätt en balkongsiluett, och det vill iaf inte jag ha. Den här godingen formar precis lagom. Överväger att shoppa även i vit. Prova vetja!

Annons

Mitt andra tips är ett färgat läppbalsam som släpps vecka 7 – Max Factor Intensifying Balm. Ger bara en lätt blush av färg och fin fukt. Min favvo är 15 Posh Poppy. Ser ut som att en pussats med en vallmo.

Med boobsen och lipsen i ordning tackar jag för mig och önskar god natt!

Max-Factor-Colour-Elixir-Intensifying-Balm-2015-Spring-2

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar