Annons
Annons

Lancôme 80 år


 

lancome4lancomelancome1lancome2lancome3

Glam report!! Mutti har varit i glittret igen!
I torsdag var det kalas på franska ambassadörens residens i Stockholm. Jubilaren var Lancõme, som firar 80 år. Och JA, tårtan var gorgeous, men hade hunnit bli masakerad innan jag hann fram.

Annons

Min personliga Lancõme-klassiker är Definicils-mascaran. Det delar jag nog med minst varannan av er. Jag nallade på mammas, och sen började veckopengen investeras. Definicils, puderfoundation från Body Shop och Marlboro Lights fanns alltid i budget när yours truly härjade i mitten av 90-talet.
Sedan dess har mången Lancõme-favoriter flytit under broarna. Under japanåren återkom jag ofta till HydraZen-serien. Brun-utan-sol-sprayen Flash Bronze står ofta på min hylla, och underlagsprodukterna är grymma. Ni måste gå och klämma på nya Miracle Cushion, som tar en liten skärva koreansk skönhetskultur till oss i övriga världen (ett stort ABER bara på det småjobbiga i ständig svamprengöring när man är van vid borstar..).

I skrivande stund sitter jag på ett hotell i Paris och precis fått in några gröna blad för 140 pix. Och gravlax för 300. SKÄMTET. Äter söndagsmiddag solokvist och det är trevligt fast lite…söndagsångestigt. Med vin givetvis, oui oui. Jag har fått ansiktsbehandling och kvällspromenerat längs Seine. Imorgon är det poolparty på Hotel Molitor med Clarins. Detta liv med sina kontraster.

Och grattis babes denna 8 mars för att ni är just TJAJJOR!! Vi är så himla bra. <3

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar