Annons
Annons

#IWOKEUPLIKETHIS! 5 HÅRPRODUKTER SOM FEJKAR BEDHEAD


 

IMG_5881.JPG

Är det en kategori stylingprodukt jag inte kan leva utan så är det spray som ger det perfekt ostylade (eh..) slarvsvallet. Spray som liksom vispar upp håret, lyfter rötterna och sätter Kate Moss-ig dagen efter-twist på hela alltet utan klister, fnas och klibb. Jag vill se ut som en supermodell som hånglat hela natten eller rullat runt på en mexikansk strand.

Annons

Torrspray är också 100% oumbärligt när en vispar upp en maffig knut eller fläta och behöver grepp – något vi med skandinavisk hårtyp är oerhört svältfödda på. Grepp alltså.
NB! Testspraya innan du shoppar.

Här är mina fem bästa, utan inbördes ordning.

IMG_5884.JPG

REDKEN Wind blown 05 dry finishing spray, 295 kr
Modellerna på Victoria Beckham SS15 fick en (1!) stylingprodukt i håret av superstylisten Guido, och det var denna. Vill du ha en fjäderlätt, vispad struktur à la promenad i sommarbris är denna ett måste. Kan användas i både botten och längder på torrt hår som sista stylingsteg. Kan ärligt säga att denna ändrade mitt liv, innan dess fattade jag inte grejen med torrschampon och klibbiga hårpuder.

Screen Shot 2014-09-17 at 13.02.25

Guido för REKDEN på Victoria Beckham SS15. Foto: Lucas Flores Piran 

SHU UEMURA Texture Wave Dry Workable Spray, 360 kr
Ska man sporta slarvsvall är gränsen mellan lyxig och trashig look hårfin. Vill du bara ha lätta, matta vågor med lagom studs och fri rörlighet är denna en keeper. Och ja, jag är GALEN i allt från shu uemura. Allt är så lyxigt – från dofterna till hårets textur efter en stylingsession. Det ser DYRT ut. Använd på torrt hår som sista stylingsteg.

BUMBLE & BUMBLE Thickening Dryspun Finish, 299 kr
Pump it up, girls. Räddningen för mjäkiga nordiska håstrån, här händer det GREJER! Nominerades till ELLE Beauty Awards 2014 för sin bokstavliga storhet. Använd på torrt hår som sista stylingsteg.

UNITE Boosta Spray, 295 kr
Första hjälpen för platt hår! Spraya liberalt i handdukstorkat hår och scruffa loss håret medan du fönar. Jag har faktiskt fönat uppochner med denna för bara en timme sedan, och sitter här i soffan med ett tjusigt Bardot-lyft. Denna är perfekt om du vill ha volym, men inte rufs. Tänk Kate Moss på fest istället för Kate Moss dagen efter.

SACHAJUAN Dark Volume Powder, 145 kr
Ett prisvärt torrschampo med mörka pigment som kan användas antingen för uppfräschning eller som ren volymprodukt. Jag, som är naturligt mörk i botten, tycker att Dark-varianten är toppen. Ni som är fuskbrunetter kommer älska att den gör utväxten mindre markant. Det finns en variant även för blondies.

IMG_5882.JPG

Så himla mycket nyhånglad supermodell!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar