Annons
Annons

Glow på ny nivå


 

DSCN2862

Börjar med en avbön. Ja, usel bloggaction i veckan. Livet etc toppat med pollenkoma kom emellan. Lovar att kompensera er!

Men tillbaka till beautybusiness!

Jag måste tipsa om dessa magiska pads, Exuviance SkinRise Bionic Tonic.. Jag har använt dem dagligen i 5 veckor och skulle det finnas en glow-o-meter så skulle den slå i taket. Det är serumindränkta pads laddade med ingredienser som exoilerar, återfuktar nåt djääävulskt, drar samman porerna och får huden att pumpa ur sig brutal lyster. Ingredienslistan och sammansättningen är för avancerad för att jag ska hinna gå igenom den här, men jg kan lova att den är en hudjunkies våta dröm.

Annons

Jag använder den varje morgon innan jag smörjer med dagkräm.

 

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar