Annons
Annons

På önskelistan: fusktattisar för fingrarna


 

nagelbandsart

Det finns inget jag ångrar så mycket som min tatuering. Den är en studie i nittiotalets fulaste baksida. Vi snackar svank. Och inte bara svank utan lite över svanken eftersom jag då vägde 20 kilo mer och hade midjan en decimeter högre upp. Vi snackar evighetssymbol. Vi snackar motiv inspirerat av loggan på mina snowboardbyxor. Vi snackar utförande i en S&M-shop i Innsbruck. Vi snackar gråtande föräldrar och 16 år av ångest inför provhyttsspeglar, bikinisäsong och att luta mig fram framför fel person. Mina kontorskollegor här i Köpenhamn kallar den Amager plade – Amagerplatta – som syftar till det något stillösa white trash-modet i förorten Amager.

Annons

Ändå kan jag inte låta bli att drömma om andra tattisar. Nya, fina, feminina små alster. Stjärnor, diamanter, bokstäver. Och ofta har jag faktiskt tänkt att insidan av fingrarna vore fint. Ett V för min dotter eller nåt annat semi-tacky men ändå fint. Men det kommer aldrig hända. Jag är skadad för livet av min amager plade.
Därför skjuter sig Ciatés nagelbandstattoos rakt in i mitt skönhetshjärta. Lagom bad girl, lagom söta. Hundra procent opermanenta.

Finns hos asos och Sephora, även om lagret verkar slut för tillfället. Fyll på fyll på!!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar