Annons
Annons

En riktig r*vdag (tack som fan DHL)


 

IMG_7812

Idag vill jag inte vara med. Har en sån dag när ingenting är en smooth sailing.

Började med 5 timmars husarrest i väntan på en DHL-sändning som aldrig kom. Alltså VAD är dealen med dessa fraktfirmor som ALDRIG kan ge specifika tider eller skicka sms när de närmar sig? Det finns appar för ALLT – varför finns inte en appjävel där man kan följa försändelsen? Kom och hjälp oss UBER!! Vad tror DHL et al att folk har för liv som tillåter en att sitta hemma och glo mellan 8-17 (för leveranser utanför kontorstid eller på helgen är givetvis uteslutet). Jag gav upp vid 14 och gick ner på stan och lugnade humöret med en kaffe. Har försökt leta bilder till olika plock på elle.se, men bildbankerna är till 99% så uselt organiserade att en vill gråta. Klassiker är att bildfilerna inte är döpta, så man får klicka upp varenda en, alternativt att största bildstorlek inte är stort nog. Just det. Vårnyheterna har några missat att lägga upp också. En liten detalj bara. Istället gräver man runt bland hundratals flera år gamla bilder.  Så nu är jag arg på datorn också.

Annons

Jag HINNER inte sånt här. Jag har så många jobb just nu. Varje minut är precious. Har fått in världens roligaste nya STORA uppdrag och hjärnan behöver vara skarp, kreativ och rensad på småskräp.

För 5 minuter sedan ringde DHL-chaffisen och meddelade att han letar efter min adress nu. Eeeh, 4,5 timmar för sent. Tror de seriöst att man sitter hemma? Det finns jobb att jobbas och barn att hämtas. Nej tyvärr, Vera får ta taxi hem från dagis idag, för mamma sitter och väntar på DHL.
Det värsta är att det är en enorm jäkla bordskiva och den måste monteras idag för sen åker Atleten till Åre. Den väger ett ton och det GÅR bara inte att den kommer imorgon när jag är ensam.

Sen är ju pollen i full sving. Våren är ljuvlig men den tog oss pollenallergiker på sängen. Jag är helt klubbad. Ögonen kliar, näsan rinner, hjärnan är trögflytande. Har tagit dubbel dos Aerius sedan tre dagar, och det tar ett tag innan effekten sätter in. Det i kombo med PMS och vi har en jäkligt arg, trött och irriterad tjej. Ringde i panik till läkaren för recept på mer Aerius och Lomudal i morse. 18 personer före mig i kön. 18!!! Inte bara jag som nyser, snörvlar och har gröthjärna gissar jag…

Happ. Då går vi till dagis i den härliga känslan att ha tickat av cirka NOLL av to-do-punkterna på dagens agenda.

Balanserar ut det här vardags-MÖGEL-inlägget med lite Paris-glam om en stund. Ska bara ha ett bord att sitta och skriva vid…Grrrrrr!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar