Annons
Annons

Alla mina vinnare


 

Ja men visst sitter Maria och snyftar framför skärmen. Blir så rörd, glad och TILL MIG av att ni, underbara människor, faktiskt ibland lagar mina små recept och för att ni peppar mig att fortsätta. Och vissa stories knäcker mitt hjärta totalt. Önskar jag kunde dra ett glow-trollspö (glowspö?) över er alla och bara SPRUTA ut gröna superpulver i landet!

Annons

Så fort vi är installerade i nya köket och inte längre lever på takeaway och smoothies ska jag fixa fram allt ni önskar. Soppor, beautyproofade matlådor, plånbokssnälla godsaker och what have you. H-e-r-r-e vad jag längtar!

Det var som vanligt jättesvårt att välja tre vinnare bland alla fina kommentarer och jag får, helt i enligthet med traditionen, dåligt samvete. Men nu är det gjort, och tre tjejer ska ha fått ett mejl.

Sanna mina ord att här ska det tävlas mer!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar